Ing. H.A.M. (Hendrik) Erinkveld

 

Hendrik Erinkveld | Rentmeester

Hendrik Erinkveld (1958) doorliep achtereenvolgens de Hogere Agrarische School en de opleiding Hoger Kader Dierveredeling.

Na een officiersopleiding tijdens militaire dienst werkte hij een jaar bij de Algemene Inspectiedienst van het toenmalige ministerie van Landbouw.

In 1983 trad hij in dienst bij de Stichting Grondzaken en bemiddeling van de ABTB, later opgegaan in LTO Vastgoed. Hiervan was hij circa 10 jaar directeur. Tijdens dit 23-jarig dienstverband ontwikkelde hij zich tot rentmeester NVR, onteigenings- deskundige en taxateur.

 

In 2005 verliet hij LTO Vastgoed om directeur te worden van Rabomakelaars, dat echter twee jaar later werd opgeheven. Per 2008 is vervolgens met passie het zelfstandig rentmeesterschap opgepakt onder de vlag van Berghstaete Vastgoed.

 

Naast zijn reguliere werk was hij onder meer actief als voorzitter van de kamer Landelijk Vastgoed van de Stichting VastgoedCert, van de kamer Landelijk en Agrarisch Vastgoed van het NRVT, en van de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR).

Ook stond hij als voorzitter aan de wieg van de Stichting Register DOBS, hèt register waarin gekwalificeerde onteigeningsdeskundigen worden geregistreerd.

Ing. H.A.M. (Hendrik) Erinkveld

Rentmeester NVR

info@berghstaete.nl